lördag 29 oktober 2011

Sverigemöten i Korskyrkan Gävle och Tierp

Lördag den 29 oktober.
Sverigemöten i Korskyrkan Gävle.
Under lördagen har vi haft två profetiska Sverigemöten i Korskyrkan Gävle kl.10.00 och 13.30. Vi startade med bön och lovsång. Herren ledde oss in i profetisk bön för Sverige.
Vid båda möten hade jag förmånen att få predika om landet och det profetiska skeendet och utvecklingen i Sverige.

Profetiskt väckelsemöte i Tierp.
Under lördagskvällen hade vi ett väckelsemöte i Tierp. Mötet hölls i IOGT:s lokaler som fylldes till sista plats. Folket kom från ett stort område i regionen, från Järbo, Gävle, Märsta, Uppsala, Östervåla, Karlsholmsbruk , Tierp mm. Det låg en stark förväntan i luften när mötet började med lovsång och tillbedjan.
Predikan handlade om att "Återerövra Elden i ditt liv" Herren var verkligen där och utgöt sin Ande.
Under eftermötet föll Anden över hela salen och människor uppfylldes av Ande och eld, slogs till marken av Guds kraft och mötte Gud på olika sätt.
Flera mötte också Gud till helande och kunde vittna om ett omedelbart ingripande. Bland annat en kvinna som blev omedelbart helad i sin mage. all smärta som plågat henne en längre tid försvann totalt och hon kände sig frisk. Flera av åhörarna fick också starka profetiska tilltal.
Glädjen var påtaglig hos folket, som vände hem upprymda och tacksamma till Gud.
I morgon fortsätter vi mötena i Korskyrkan Gävle.

måndag 17 oktober 2011

Partnerdagar på Trosgnistans mission i Bollnäs

Missionsdagar/partnerdagar på Trosgnistan i Bollnäs.
Två dagar under denna vecka, den 11-12 okt, hade jag förmånen att få delta i Trosgnistans partnerdagar i Bollnäs. Vi kom tillsammans ett antal pastorer och ledare från olika församlingar i Sverige och lyssnade till en mycket inspirerande och och uppmuntrande missionsundervisning och utmaning. Vi talade om mission i Sverige och ut över välden. Vi bad tillsammans och Herren var där med sin starka närvaro. Vi mötte Gud, upplevde starka profetiska tilltal och vi inspirerades verkligen till mission ut i Sverige och ut över världen.

På tisdagskvällen hade jag förmånen att få predika i kvällsmötet. Vi mötte en fullsatt kyrka med åhörare som var hungriga och törstiga efter mer av Gud. Herren var sannerligen där. Mitt budskap var, "Ge inte upp din dröm" och vi fick uppleva ett våldsamt starkt nedslag av Guds kraft och härlighet. Jag tror att vi alla mötte Gud. Många fick starka tilltal från himmelen, ord av uppmuntran, ord av helande och smörjelse till tjänst.

I eftermötet föll den helige Ande över oss och Birger Skoglund och jag fick stå sida vid sida för att betjäna människor i den helige Ande.

Vi reste hem stärkte efter några fantastiska dagar.

Det gäller landet.
Resan går nu vidare genom Sverige. Just nu är jag avslutat en möteshelg i Sundsvall. Det gäller landet nu. Gud har bestämt sig, han har satt ner fötterna och landet skall intas för Guds rike.
Jag upplever att det finns en oerhörd beslutsamhet på Guds hjärta när det gäller Sverige. Gud kommer att komma över varje församling som ödmjukt öppnar sina hjärtan för honom, lägger ner sin egen agenda, där vi människor täpper till våra munnar för ofruktbart tal, så att ord som bygger upp kan flöda över våra läppar, (Ef.4:29,30) vi ställer oss i stället tillsammans och välsignar. Vi släpper också taget om oss själva så att den helige Ande kan ta över. Då kommer den helige Andes eld att brinna i våra liv och på våra tungor och den helige Ande kommer att flöda fritt.

Landet är ännu vårt, ty vi har sökt Herren vår Gud. Så länge det finns ett bedjande folk som brinner av Guds eld är landet vårt. Låt oss se till att vi är en del av det folket.

Välsignelser från
Hans Marklund

Söndagens möten i Brokyrkan Sundsvall

Vi har just haft en härlig möteshelg i Sundsvall. Söndagens möten präglades av en stark Gudsnärvaro och profetisk smörjelse.

Söndag förmiddagens predikan hade temat "Det är fullbordat" och den handlade uteslutande om Jesus, hans försoningsverk på korset, hans död och uppståndelse. Hungern efter att möta Jesus var påtaglig och den fick starka uttryck efter predikan.
Inget eftermöte var planerat, men några kvinnor sprang fram i iver efter att få ett Guds ingripande i sina liv. Jesus och kraften i hans namn mötte verkligen kvinnorna till helande och upprättelse. En invandrarkvinna med djupa sår och stor smärta i sin själ fick ett verkligt möte med Jesus.

Kvällsmötet fortsatte i samma starka atmosfär. Temat för predikan var "Kristendomens återtåg till landet". Predikan följdes upp av starka Jesusmöten där människor upplevde direkta ingripanden i sina liv.

Vi kan summera en underbar Jesushelg. Någon har blivit frälst, vilket är det största av allt, flera vittnar om Jesusmöten till helande men framförallt har helgen kännetecknas av smörjelse till inre helande för många med djupa själsliga sår och förtvivlan. Flera som kämpat med barnlöshet har också mött Gud för att få ett helande.

lördag 15 oktober 2011

Kvällsmöte i Brokyrkan Sundsvall

Vilken härlig kväll, vilket möte. Lördagskvällens möte i Sundsvall blev ett starkt Jesusmöte. Den enkla lovsången flödade från hjärtat hos människor som verkligen längtade efter Gud.

Budskapet handlade om Guds drömmar för Sverige. Gud rörde vid våra hjärtan med sin Ande och han deponerade in en förnyad tro på väckelse i landet inom oss. I eftermötet bekräftade Gud sitt ord med åtföljande tecken och under. En ung man kom fram till förbönsplatsen och tog emot Jesus till frälsning i eftermötet. Flera fick uppleva ett Guds ingripande till helande. En man blev helad i ryggen och en kvinna upplevde ett starkt vidrörande i sina leder, där smärta fick backa för kraften i Jesu blod.

Gud är god och Guds rike bryter fram allt mer och mer i vårt land. Det gäller landet.

Lördag den 16 oktober 2011

Hej.
Äntligen är jag inne på bloggen igen. Allt började ju så bra när vi var nere i Israel, men vi fick problem med tillgängligheten till bloggen och kunde därför inte fortsätta att ge en uppdaterad information.

Nu är vi hemma i Sverige igen och de två resorna till Israel ligger bakom. Vi hade två fantastiska resor. Först pastors och ledar resan, en helt underbar resa med starka Gudsmöten och härlig gemenskap. Vi har redan nu bokat upp en ny pastors och ledarresa till Israel. Den går av stapeln den 10-17 september 2012. Redan nu är 10 platser bokade av de 28 platser vi har. Är du pastor eller församlings ledare, välkommen att höra av dig till mig om du är intresserad.

Den andra resan vi hade som följde på Pastorsresan, blev också en härlig resa med starka upplevelser och möten med Jesus. Vi har även planerat en resa för dig som inte står i ledartjänst, den kommer också i september, den 20-30 september. Jag tror att många fick ett helt nytt perspektiv av Israel, dess plats, situation och betydelse under resorna.

Vi återkommer med information om de kommande resorna.

En spännande upplevelse.

Vi hade en lite speciell upplevelse torsdag kväll när vi kommit hem från Israel. Det ringde på dörren vid 20.30 tiden och utanför står en man som sålde fisk. Vi kom i ett samtal med honom då vi berättade att vi nyss kommit hem från en utlandsresa till Israel. Han blev alldeles tyst. Men till sist kröp det fram att han var av judisk börd, boende i Sverige. Han frågade hur vi vågat åka dit och om vi känt oss hotade, vilket vi förklarade att vi inte gjort på något sätt.

Det som hände under samtalet som följde var att ett hopp tändes i hans hjärta att våga åka till sitt egentliga hemland, där han aldrig varit tidigare. Vi såg hur hoppet tändes i hans ögon och hans ansikte. Vi fick en stark upplevelse av Guds närvaro i hallen, innan vi köpte lite fisk av honom och han åkte vidare.