onsdag 19 januari 2011

Bön i Korskyrkan Alingsås

Onsdag den 19 januari.
Ytterligare en stark bönekväll i Korskyrkan Alingsås. Kvällen inleddes med bibelorden 1 Mos.13:14 ff "hela det land som du ser skall jag ge åt dig ..... " och 1 Mos.15:5 "Se upp emot himmelen och räkna stjärnorna, om du kan räkna dem ..... så skall din avkomma bli."

Herren låter oss se drömmar och visioner och allt det vi kan se det kan vi få. vi bad konkret utifrå det Herren visat och talat till församlingen,
  • En fullsatt kyrka av människor som hungrar och törstar efter Gud
  • En uppenbarelseplats, en lovsjungande församling och ett lovsjungande folk. En plats där Gud stiger ner och uppenbarar sin härlighet och närvaro, en plats där han bor ibland sitt folk.
  • En väckelseplats, en väckelse bas för staden och landet. En församling som vinner, befäster, tränar och sänder ut människor i tjänst för Gud
  • En församling som pulserar av liv och kreativitet, en plats för alla generationer. En församling som inte är traditionell utan skördande.
  • En församling med en fastighet som är anpassad till att bära upp och betjäna visionen. En fastighet med utrymme för väckelse, för människor ut alla generationer, med plats för barn och ungdomar, med utrymme för fest och gemenskap, med plats för en förskola
  • En församling som är en missionsbas, som bör på vision för mission i Sverige och ut över världen.
  • En andeutgjutelse, som följs av frälsning och upprättelse, med andedop och frigörelse, med tecken, under och mirakler.
Herren kommer att resa upp ett väckelsefolk i landet igen. Han kommer att resa upp församlingar som är smorda med Elias Ande och kraft till för att böra in folkväckelsen i landet igen.

Låt oss tillsammans anta utmaningen att på nytt bli en väckelserörelse i landet. Vi möts i bön.

tisdag 18 januari 2011

Bön i Korskyrkan Alingsås

Tisdag den 18 januari.
Idag startade vi en veckas bön i Korskyrkan Alingsås och vilken härlig kväll vi fick inför Herren. Den helige Ande var där redan från början med sin Andens närvaro i lovsången och bönen.

Vi gick in i bönekvällen och i böneveckan på ett bibelord från Hosea 10:12 där profeten skriver, "Så åt er i rättfärdighet, skörda efter kärlekens bud, bryt er ny mark. Det är tid att söka Herren, till dess han kommer och lär er rättfärdighet."

Den helige Ande ledde oss in i stark bön för församlingens vision och vi bad konkret över de visionella orden och punkterna.Vi lyfte också fram våra personliga böneämnen och behov i ett starkt bönerop inför Herren och vittnesbördet i atmosfären var tydligt. Det kommer bönesvar.

Den helige Ande talade också tydligt om en tid av starka mirakler. De ligger där och väntar på att få bryta fram i varje persons liv och i församlingen. Gud vill ge sitt folk och sin församlingen ett genombrott av helande, befrielse och upprättelsemirakler, av frälsningsmirakler, av praktiska och ekonomiska mirakler. Miraklernas tid är nu.

Bön är nyckeln till all väckelse och framgång i Guds församling. Utan bön inga genombrott. Med uthållig, medveten och fokuserad bön följer genombrott och bönsvar. Denna första bönekväll i Korskyrkan Alingsås gav mersmak. en hunger skapades i våra hjärtan efter att hålla ut i bön tills Herren kommer.

Välkomna i morgon, onsdag kväll kl.19.00. Himmelen är öppen, det kommer mer.

Hälsningar i Jesu underbara namn.
Hans Marklund
Korskyrkan Alingsås